Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε σε όλα τα cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας για αυτά. Περισσότερα ...

 

Αποδοχή Όλων 

 

Απόρριψη όλων

 

Επιστροφές προϊόντων

Το kayak-casual.gr θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη του διαδικτύου στις καθημερινές αγορές μας, στηρίζει τους πελάτες της προσφέροντας την δυνατότητα επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων επειδή δεν σας κάνει το νούμερο με τους παρακάτω όρους.

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες. Η υποβολή αίτησης πρέπει να είναι απαραιτήτως γραπτή μέσω e-mail στο kayak.casual@gmail.com

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

1. Αν βρίσκεστε κοντά στo κατάστημά μας.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω. (Θα σας συμβουλεύαμε να έχετε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας στα τηλ. 2108819424 για την δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση).

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier, ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, πρακτορείο μεταφοράς.

Σε αυτήν την περίπτωση:

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή το προϊόν και η αρχική του συσκευασία.

2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής γίνονται με δική μας χρέωση αλλά την επαναποστολή την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στα 2108819424 είτε μέσω e-mail στο kayak.casual@gmail.com
ΤΙΜΕΣ

Όλες οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών της kayak-casual.gr είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο